Po jakim czasie nieaktywności zablokuje się Twój iPhone?
Funkcja automatycznej blokady iPhone'a służy jako niezbędny strażnik bezpieczeństwa, chroniący dane osobowe użytkowników przed niepowołanym dostępem. Większość iPhone'ów jest fabrycznie ustawiona tak, aby blokować się po zaledwie 30 sekundach bezczynności, choć ten czas można dostosować do indywidualnych preferencji i potrzeb bezpieczeństwa. Podczas gdy niektórzy użytkownicy uważają domyślne ustawienie za zbyt restrykcyjne, inni doceniają zwiększoną ochronę, … Dowiedz się więcej